Daruieste un zambet

 

Roxana Samson Special Olympics Romania

15% Complete
75 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt un om simplu, cu drag de oameni, alerg din placere si din dorinta de a-i sprijini pe cei care au nevoie de ajutor pentru a putea duce o viata mai buna.

Am in familie o persoana cu dizabilitati, foarte draga sufletului meu, si stiu ce obstacole a intampinat atat in viata personala, cat si in cea profesionala si sociala pentru a se putea simti integrata si acceptata pe deplin.

Tocmai de aceea, anul acesta ziua mea de nastere va reprezenta un nou inceput si sper sa imi fiti alaturi in acest demers de a ajuta la dezvoltarea prin activitati sportive a persoanelor cu nevoi speciale.

Asadar, prin intermediul unei donatii, am nevoie de sprijinul vostru in incercarea de a face sa zambeasca persoanele cu nevoi speciale, alaturi de Fundatia Special Olympics din România.


Împreună, putem face minuni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

SUSŢIN PROIECTUL

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

05 Apr 2018
Roxana Samson : Special Olympics Romania
Daruieste un zambet