Alerg pentru cauza copiiilor și tinerilor cu dizabilitati

 

Emilia Rădulescu Special Olympics Romania

80% Complete
800 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De mai bine de trei ani de zile mediul meu de lucru este cel al copiilor și tinerilor cu dizabilități intelectuale. Sunt Emilia Rădulescu, lucrez ca asistent de proiecte de sănătate și vreau să alerg la Maratonul București la Cursa Populară pentru acești oameni și programele care îi aduc în evenimente sportive.

Am 27 de ani, îmi plac sporturile, dar nu am făcut niciodată din alergat o pasiune. Anul acesta am hotărât să îmbrac echipamentul și să mă antrenez pentru  cauza copiiilor și tinerilor pe care îi știu acum și îi încurajez să facă sport.

O viață cu sport e o viață mai bună și mai plină de bucurie. Iar bucuria trebuie să facă întotdeauna parte din viața unui om.

Vă invit să ma susțineți în această cursă și să donați pentri proiectele Special Olympics România.

#teamspecial

 www.specialolympics.ro; facebook: Special Olympics Romania

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

SUSŢIN PROIECTUL

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă. Persoanele cu dizabilități intelectuale din țara noastră se confruntă cu o realitate tristă în care sunt discriminațe din punct de vedere social, politi

 

10 Donații

Geza F

150 RON
14 Oct 2017

Adina

30 RON
13 Oct 2017

Anonymous

300 RON
Succes!
19 Sep 2017
Hai, Emilia!
19 Sep 2017
Hai, Emilia!!!!
14 Sep 2017
Frumoasa initiativa!
14 Sep 2017
Succes, Emilia!
14 Sep 2017
08 Sep 2017

Anonymous

30 RON
Supporting Emilia R. !
03 Sep 2017

Anonymous

60 RON
Go Foxy!
01 Sep 2017
Emilia Rădulescu : Special Olympics Romania
Alerg pentru cauza copiiilor și tinerilor cu dizabilitati