Alerg la Cursa Populară alături de echipa Special Olympics România

 

Alin Saftel Special Olympics Romania

30% Complete
300 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
3
Donations
I want to donate!

De șase ani de când lucrez alături de copii și tineri cu dizabilități intelectuale sau cu dizabilități motorii am învățat cât de ușor spunem uneori nu pot. Iar sportul poate să te convingă cel mai bine că „nu pot!” trebuie rostit foarte rar.
Sunt Alin Săftel.  Sunt anternor de baschet.  Am 26 de ani și sunt asistent universitar doctorand la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București.
Antrenez copii și tineri cu dizabilități din anul doi de facultate. Acum alerg la Cursa Populară alături de echipa Special Olympics România, pentru a doua oară la Maratonul București.

Vă chem să îmi fiți alături și să susținem împreună sportivii cu dizabilități intelectuale!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

SUSŢIN PROIECTUL

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă. Persoanele cu dizabilități intelectuale din țara noastră se confruntă cu o realitate tristă în care sunt discriminațe din punct de vedere social, politi

 

3 Donations

Anonymous

150 RON
Bafta
10 Oct 2017

cretzu

75 RON
06 Oct 2017

Anonymous

75 RON
28 Sep 2017
Alin Saftel : Special Olympics Romania
Alerg la Cursa Populară alături de echipa Special Olympics România