Să ”spargem pușculițele” pentru neprețuita bucurie din ochii sportivilor Special Olympics!

 

Crăița-Silvana Șerbănescu Special Olympics Romania

35% Complete
175 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Permiteți să fac prezentările!  

Mă numesc Crăița Șerbănescu și sunt mama a doi băieți minunați Tudor-Ioan și David-Andrei.

Tudor, are 8 ani și este elev al Liceului Teoretic „Ion Barbu” din București. Este un copil vesel și îi place foarte mult să facă mișcare. De curând, a cunoscut împreună cu fratele său, David, copii și tineri sportivi cu dizabilități. Mergând la diverse evenimente sportive unde copii și tinerii cu și fără dizabilități intelectuale organizate de Special Olympics România au reușit să lege noi și frumoase prietenii.  

David, are 13 ani și învață la Școala Gimnazială 146 „I.G. Duca”. El vine la mine la serviciu cu bicicleta de câte ori poate pentru că îi place foarte mult și chiar la școala ar merge cu ea însă școala nu asigură deocamdată o zonă de parcare pentru biciclete.  

Datorită prieteniilor legate cu sportivii Special Olympics amândoi au hotărât să fie alături de ei și m-au rugat să îi înscriu la Cursa Copiilor de la Maratonul București din acest an. Vor alerga pentru prima oară la un maraton și au mari emoții. Tudor va alerga 0,9 kilometri și fratele lui 1,4 km.  

Ce m-a făcut să accept rugămintea lor? Răspunsul lui Tudor la întrebarea ”Dar tu poți să alergi atât de mult?” „De la prietenii mei sportivi am învățat că în viață, dacă vreau să câștig și nu pot câștiga, trebuie să fiu brav în încercarea mea!" Da, va fi cea mai curajoasă încercare din viața lor de până acum și de aceea mami și tati îi susținem și suntem foarte mândrii de ei. 

Ei vor alerga pentru a fi alături de prietenii lor. Noi, ceilalți, să donăm pentru ca Special Olympics să poată organiza cât mai multe evenimente în care copii cu și fără dizabilități intelectuale să facă sport împreună, să lege prietenii și să fie fericiți!  

Vă invit așa cum bine spune Tudor: ”Să spargem pușculițele și... puțin cu puțin să adunăm bănuți pentru a-i dărui celor de la Special Olympics România, ca ei să organizeze competiții sportive, unde să participăm cu toții și să fim fericiți!”

     Bucuria din ochii unui copil fericit este neprețuită!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

SUSŢIN PROIECTUL

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă. Persoanele cu dizabilități intelectuale din țara noastră se confruntă cu o realitate tristă în care sunt discriminațe din punct de vedere social, politi

 

5 Donații

18 Oct 2017

Anonymous

30 RON
26 Sep 2017

Iuliana Mesesan

50 RON
Bravooooo! La cat mai multe pusculite sparte :)!
19 Sep 2017

Anda

30 RON
Felicitari!
15 Sep 2017

Anonymous

35 RON
14 Sep 2017
Crăița-Silvana Șerbănescu : Special Olympics Romania
Să ”spargem pușculițele” pentru neprețuita bucurie din ochii sportivilor Special Olympics!