Alerg alături de grupul sportivilor Special Olympics!

 

Eugen Panainte Special Olympics Romania

51.666666666667% Complete
155 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Numele meu este Eugen Panainte și anul acesta am decis să particip la semimaraton. Deoarece e prima dată când alerg această distanță am ales sa fie ceva special și să alerg alături de sportivii Special Olympics România. Alerg pentru a strânge 300 de ron. Îmi doresc mai multe evenimente în care copii cu și fără dizabilități să facă sport!

Vreau să îmi fiți alături și să susținem împreună echipa Special Olympics România! Împreună putem aduce zâmbete  pe chipul acestor oameni minunați!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

SUSŢIN PROIECTUL

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă. Persoanele cu dizabilități intelectuale din țara noastră se confruntă cu o realitate tristă în care sunt discriminațe din punct de vedere social, politi

 

3 Donații

Mult succes!
21 Sep 2017

Anonymous

75 RON
Succes!
21 Sep 2017

Valentin

50 RON
21 Sep 2017
Eugen Panainte : Special Olympics Romania
Alerg alături de grupul sportivilor Special Olympics!