Alerg alături de grupul sportivilor Special Olympics!

 

Ionuț Dănilă Special Olympics Romania

52% Complete
260 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Numele meu este Ionuț Dănilă și sunt auditor intern la Societatea Energetica Electrica SA. Sunt onorat să mă alătur proiectului Special Olympics România. Sincer, nici nu mai știu exact când m-am apucat de alergat, probabil că fac asta în mod consecvent de mai bine de 10 ani, dar de vreo 4 ani am început să particip și la competiții organizate în București. Pentru mine, sportul, în general, și alergatul, în particular, au depășit stadiul de plăcere, devenind un mod de viață, rația mea de energie pozitivă, o evadare din cotidian și o reîntâlnire cu mine însumi.

Acum voi alerga pentru o cauză socială, cea a sportivilor Special Olympics România - cred că este cea mai potrivită modalitate de a ne exprima recunoștința pentru ceea ce am primit fiecare dintre noi pe parcursul vieții: sănătate, familie, prieteni, educație. Poate că ar trebui să vă spun și ce înseamnă pentru mine performanță. Farmecul alergatului pe distanță lungă este legat de faptul că fiecare alergător nu este în competiție cu ceilalți, ci doar cu sine însuși, încercând să își depășeacă propriile limite.

Prin urmare, pentru mine cam asta înseamnă performanța, să mă depășesc de la o cursă la alta, să devin, de fapt, o persoană mai bună de la o zi la alta.

Voi concura la maraton!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

SUSŢIN PROIECTUL

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă. Persoanele cu dizabilități intelectuale din țara noastră se confruntă cu o realitate tristă în care sunt discriminațe din punct de vedere social, politi

 

3 Donații

14 Oct 2017

Anonymous

150 RON
Bafta!
10 Oct 2017

Anonymous

55 RON
Succes!
21 Sep 2017
Ionuț Dănilă : Special Olympics Romania
Alerg alături de grupul sportivilor Special Olympics!