Alerg alături de grupul sportivilor Special Olympics!

 

George Forțu Special Olympics Romania

30.5% Complete
305 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cred că dizabilitățile fizice și psihice pot fi acceptate si depășite într-un mediu susținător. Potențialul persoanelor obișnuite, sau speciale poate fi ATINS prin inițiative și acțiuni potrivite. Am convingerea că sportul poate străbate mai departe de starea de bine pe care o oferă.

Sunt George Forțu  și în data de 15 octombrie alerg la Maratonul București 2017, în cursa Semimaraton 21.097 km, alături și pentru echipa Special Olympics Romania.

Vreau să ne bucurăm împreună pentru fiecare pas, cu determinare, pentru a depăși împreună dizabilitățile văzute și neacceptate de mulți dintre noi.

Mulțumesc celor care donează pentru proiectele Special Olympics Romania!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

SUSŢIN PROIECTUL

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă. Persoanele cu dizabilități intelectuale din țara noastră se confruntă cu o realitate tristă în care sunt discriminațe din punct de vedere social, politi

 

3 Donații

Anonymous

30 RON
10 Oct 2017
Bravo :)
04 Oct 2017
Sa fim cu totii bravi in incercarile noastre!
28 Sep 2017
George Forțu : Special Olympics Romania
Alerg alături de grupul sportivilor Special Olympics!