Iris, David, Cristina, Elena si Nicoleta Catunanu - Special Olympics Romania

Marii atleți se antrenează de mici

100 RON Donations raised
33.333333333333% Complete
300 RON Target
2 Donations
24 Days left
I want to donate!

 

Unde e David (11 ani) e și Iris (8 ani) și unde e Iris nu lipsește niciodată Cristina (12). Un pas în spate, nelipsite la antrenamentele, la competițiile, la cursele de alergare și la toate celelate activități ale celor trei sunt mamele lor, Elena și Nicoleta.

David și Iris sunt doi copii deosebiți, dar nu pentru că au Sindrom Down, ci pentru că sunt puternici, ambițioși, veseli, luptători și pentru că împărtășesc aceeași bucurie de a face sport.

Cei doi au pornit la Special Olympics ca tineri atleți în programul Young Athlets pe care îl frecventează în continuare, dar din 2015 au început să și alerge la mai toate evenimentele de alergare din București.Cristina participă și ea la cursa adolescenților.

Acum echipa s-a reunit pentru o nouă provocare – Maratonul București, unde îmbracă tricourile roșii în #TeamSpecialOlympics! Banii strânși vor merge către lotul de sportivi care vor reprezenta România la Jocurile Mondiale de la Abu Dhabi de anul viitor, competiție la care cei doi visează să ajungă și ei imediat ce vor avea vârsta necesară înscrierii!

Susțineți-i să își susțină coechipierii! 

#TeamSpecialOlympics 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

BRAVI Campioni la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics, Abu Dhabi - 2019

În anul 2019, 32 de BRAVI sportivi Special Olympics vor merge la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics in Abu Dhabi. Ei vor reprezenta România și vor participa la următoarele probe: atletism, înot, gimnastică artistică, tenis de masă, tenis de câmp, role viteză, bocce și judo.

2 Donations

Alături de speciali!
14 Sep 2018

Anonymous

65 RON
14 Sep 2018