Special Olympics Romania

Special Olympics Romania

Sport pentru toti! @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Dată: 15 October 2017
Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu diz
[ Show more ]

16

Galantomi:

171

Donații:

17,075 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Persoanele cu dizabilități intelectuale din țara noastră se confruntă cu o realitate tristă în care sunt discriminațe din punct de vedere social, politic și cultural. Persoanele cu dizabilități sunt excluse din programele sportive de masă dar la Special Olympics România, vrem să facem diferența!

Sportul Unificat este o oportunitate pentru persoanele cu și fără dizabilități intelectuale de a se pregăti și face sport împreună, creând prietenii și promovând acceptarea în rândul tinerilor, adulților, antrenorilor și semenilor. Prieteniile create pe terenul de sport sunt cultivate în clasă, acasă, și în cadrul comunității extinse, prin intermediul colaborărilor și al proiectelor comune.

Fondurile strânse anul acesta ne vor permite să continuăm organizarea de competiții sportive unificate în toată țara, oferind astfel șansa mai multor persoane cu dizabilități intelectuale să devină membri activi ai societății. Aceste fonduri vor acoperi costurile legate de echipament pentru cele 12 discipline sportive în care activăm, transport și logistică.

Te așteptăm alături de noi!