Special Olympics Romania

Special Olympics Romania

#TeamSpecialOlympics

Dată: 25 October 2020
#TeamSpecialOlympics România aleargă pentru ca BRAVII cu dizabilități intelectuale să fie mereu în mișcare Emilia, Viorel, Katharina, Alexandra
[ Show more ]

0

Galantomi:

Donații:

0 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

#TeamSpecialOlympics România aleargă pentru ca BRAVII cu dizabilități intelectuale să fie mereu în mișcare

Emilia, Viorel, Katharina, Alexandra, Emma și Oana – echipa Special Olympics România – aleargă UNIFICAT în 2020 la Bucharest Marathon pentru ca activitățile BRAVILOR să continue. Acum ne-am propus să alergăm (pe 16 și 17 octombrie) și să strângem bani ca să avem energie și resurse pentru a continua ce-am început, chiar dacă pandemia ne-a încurcat foarte rău planurile.

Alergăm și noi, dar alergați și voi! Sprijiniți-ne să ducem mai departe proiectele noastre și să continuăm să facem sport împreună cu BRAVII, chiar și de la distanță. Ne adaptăm și noi și BRAVII din mers. Un lucru este sigur: nimic nu este ușor, dar când ne-a oprit pe noi asta?  Fiecare prilej de a face sport pentru cauza Special Olympics – adică pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități intelectuale – ne bucură și ne motivează.

Anul acesta alergăm Unificat, dar Virtual. Fiecare dintre noi, în spațiu personal, aleargă cât poate și unde poate. Ținem legătura virtual și îi inspirăm pe BRAVI să arate tuturor de ce sunt în stare. Să se înscrie și să ne arate cât au alergat. Fiecare dintre noi va fi Partenerul Unificat al unui BRAV și vom crea Echipe Virtuale Unificate, unite de dorința de a face sport.

Vă invităm să ne fiți alături, donând pentru cauza Special Olympics România, pe contul nostru de Galantom!

Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături! Vă suntem recunoscători că existați în viața noastră și că ne sprijiniți! Ajutorul vostru contează enorm!

Dati LIKE pe pagina de Facebook a Special Olympics România - https://www.facebook.com/specialolympicsromania, locul unde postăm ce se întâmplă în ”viața” noastră de organizație și nu uitați să strigați cât puteți de tare #HaiBRAVII iar noi vom striga #AlergPentruINCLUZIUNE

#HaiBravii #SpecialOlympicsRomania #Incluziune #PlayUnified #RunInBucharest #BucharestMarathon