Special Olympics Romania

Special Olympics Romania

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Dată: 04 October 2015
Jurământul sportivilor Special Olympics este ”Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!” Anul aces
[ Show more ]

3

Galantomi:

7

Donații:

760 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Jurământul sportivilor Special Olympics este ”Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!”

Anul acesta 6 sportivi Special Olympics Romania, tineri cu dizabilități intelectuale, vor alerga la Cursa Populară în cadrul Maratonului Internațional București. Este prima competiție de masă de asemenea anvergură la care participă alături de atât de mulți oameni cu alte abilități decât ale lor.
Și-ar dori să alerge distanțe mai lungi, dar deocamdată atât pot. Pentru că vor să arate că se poate. Și pentru că își doresc ca alți tineri asemenea lor să aibă șansa de a arăta ce pot prin intermediul sportului.

Îți mulțumim pentru că vrei să alergi și să strângi fonduri pentru ei la Maratonul Internațional București din 4 octombrie 2015!
Indiferent de distanța pe care o poți alerga, fiecare kilometru contează! Noi vom alerga alături de tine și te vom hidrata corespunzător la kilometrul 7.

Poți alege una dintre cursele competiției – maraton, semimaraton, ștafetă sau cursa populară aici. Sau ne poți susține direct donând pentru sportivii Special Olympics, urmând să alergi cu noi data viitoare!

Îți mulțumim pentru timp, efort și deschidere și te așteptăm alături de noi!