Alerg alături de grupul sportivilor Special Olympics!

 

George Șerban Special Olympics Romania

0% Complete
0 RON
Donations raised
500 RON
Target
0
Donations
I want to donate!

Sunt George Șerban, angajat la Societatea Energetica Electrica SA, și pentru mine este o mare onoare să pot participa la semimaraton pentru copiii și tinerii cu dizabilități intelectuale, sportivi Special Olympics .
Cred că sportul este una dintre cele mai bune forme de a te menține sănătos fizic și în același timp dându-ți un tonus psihic pentru a trece peste toate problemele zilnice.

Voi alerga cu toată inima pentru oameni ca ei și pentru cauza lor.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

SUSŢIN PROIECTUL

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă. Persoanele cu dizabilități intelectuale din țara noastră se confruntă cu o realitate tristă în care sunt discriminațe din punct de vedere social, politi

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!
George Șerban : Special Olympics Romania
Alerg alături de grupul sportivilor Special Olympics!