Alexandra Catrina - Special Olympics Romania

Atunci când crezi că nu mai poți, mai poți un pic!

565 RON Donatii stranse
80.714285714286% Complete
700 RON Target
5 Donatii

 

Pe Muki l-am vazut scriindu-și singur un discurs, într-o limbă de împrumut. Acolo unde nu știa cuvântul, îl desena. Pe Alice făcând lumanarea la perete. Mihai vorbește fluent engleza și este reporter la TVR Cluj. Andreea a fost pentru prima oara plecată din țară singură și s-a descurcat minunat în interacțiunea cu ceilalți! Ionuț și toți ceilalți gimnaști desăvârșiți care au câștigat aproape tot aurul la JNSO Italia m-au făcut să mă simt mândră de ei, de cei care i-au îndrumat, de noi că îi sprijinim să-și împlinească potențialul!

Sunt mult mai mulți BRAVI la care mi-e gândul acum, să mă ierte de nu-i amintesc în acest context. Fiecare dintre ei m-a învățat câte ceva despre curaj. Atunci când crezi că nu mai poți, mai poți un pic!

Și anul acesta am ales să alerg la Maratonul București pentru prietenii mei de la Special Olympics pentru că eu, cea de acum, sunt mai BRAVĂ în încercarea mea datorită lor!

Împreună putem crea context astfel încât mai mulți copii și tineri cu dizabilități intelectuale să -și împlinească potențialul! Pentru că astfel devenim cu toții mai BRAVI!

#SORLady, #TeamSpecialOlympics


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

BRAVI Campioni la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics, Abu Dhabi - 2019

În anul 2019, 35 de BRAVI sportivi Special Olympics vor merge la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics in Abu Dhabi. Ei vor reprezenta România și vor participa la următoarele probe: atletism, înot, gimnastică artistică, tenis de masă, tenis de câmp, role viteză, bocce și judo.

5 Donatii

Bobița

40 RON
Go go go Catri :)
10 Oct 2018
Succes!
09 Oct 2018

Anonymous

150 RON
14 Sep 2018

Anonymous

300 RON
13 Sep 2018
<3
13 Sep 2018