Marii atleți se antrenează de mici

 

100% Complete
500 RON
Donations raised
300 RON
Target
7
Donations

Unde e David (11 ani) e și Iris (8 ani) și unde e Iris nu lipsește niciodată Cristina (12). Un pas în spate, nelipsite la antrenamentele, la competițiile, la cursele de alergare și la toate celelate activități ale celor trei sunt mamele lor, Elena și Nicoleta.

David și Iris sunt doi copii deosebiți, dar nu pentru că au Sindrom Down, ci pentru că sunt puternici, ambițioși, veseli, luptători și pentru că împărtășesc aceeași bucurie de a face sport.

Cei doi au pornit la Special Olympics ca tineri atleți în programul Young Athlets pe care îl frecventează în continuare, dar din 2015 au început să și alerge la mai toate evenimentele de alergare din București.Cristina participă și ea la cursa adolescenților.

Acum echipa s-a reunit pentru o nouă provocare – Maratonul București, unde îmbracă tricourile roșii în #TeamSpecialOlympics! Banii strânși vor merge către lotul de sportivi care vor reprezenta România la Jocurile Mondiale de la Abu Dhabi de anul viitor, competiție la care cei doi visează să ajungă și ei imediat ce vor avea vârsta necesară înscrierii!

Susțineți-i să își susțină coechipierii! 

#TeamSpecialOlympics 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

În anul 2019, 35 de BRAVI sportivi Special Olympics vor merge la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics in Abu Dhabi. Ei vor reprezenta România și vor participa la următoarele probe: atletism, înot, gimnastică artistică, tenis de masă, tenis de câmp, role viteză, bocce și judo.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

7 Donations

Bafta multa, Bravi Campioni!
14 Oct 2018

Irina Dumbrava

50 RON
Succes!!!
12 Oct 2018

Andrei Serban

75 RON
Mult succes!♥️
12 Oct 2018

Andrei Cupsa

50 RON
Succes!!!!
12 Oct 2018
05 Oct 2018
Alături de speciali!
14 Sep 2018

Anonymous

65 RON
14 Sep 2018