Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Daniel Badea Special Olympics Romania

11.666666666667% Complete
105 RON
Sumă strânsă
900 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Doreşti să fii alături de mine şi să sprijini o cauză bună? Am decis să imi donez cadourile de ziua mea pentru a strânge fonduri pentru Special Olympics România, iar contribuţia ta va fi foarte importantă, indiferent dacă donezi mult sau puţin.

Orice sumă este utilă pentru a ajuta sportivii cu dizabilități intelectuale să facă sport și să fie mai bine acceptați de oamenii din jurul lor.

Îţi mulţumesc pentru sprijin și pentru cadou! 

Îi poți găsi aici: www.specialolympics.ro https://www.facebook.com/specialolympicsromania/

#HaiBRAVII

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

SUSŢIN PROIECTUL

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Daniel Badea

30 RON
16 Feb 2020
La multi ani! Va multumim in numele BRAVILOR! #HaiBRAVII!
13 Feb 2020
Daniel Badea : Special Olympics Romania
Cel mai frumos cadou de ziua mea