#TeamSpecialOlympics România aleargă pentru ca BRAVII cu dizabilități intelectuale să fie mereu în mișcare

 

86.2% Complete
2,155 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
14
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Emilia, Viorel, Katharina, Alexandra, Emma și Oana – echipa Special Olympics România – aleargă UNIFICAT în 2020 la Bucharest Marathon pentru ca activitățile BRAVILOR să continue. Acum ne-am propus să alergăm (pe 16 și 17 octombrie) și să strângem bani ca să avem energie și resurse pentru a continua ce-am început, chiar dacă pandemia ne-a încurcat foarte rău planurile.

Alergăm și noi, dar alergați și voi! Sprijiniți-ne să ducem mai departe proiectele noastre și să continuăm să facem sport împreună cu BRAVII, chiar și de la distanță. Ne adaptăm și noi și BRAVII din mers. Un lucru este sigur: nimic nu este ușor, dar când ne-a oprit pe noi asta?  Fiecare prilej de a face sport pentru cauza Special Olympics – adică pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități intelectuale – ne bucură și ne motivează.

Anul acesta alergăm Unificat, dar Virtual. Fiecare dintre noi, în spațiu personal, aleargă cât poate și unde poate. Ținem legătura virtual și îi inspirăm pe BRAVI să arate tuturor de ce sunt în stare. Să se înscrie și să ne arate cât au alergat. Fiecare dintre noi va fi Partenerul Unificat al unui BRAV și vom crea Echipe Virtuale Unificate, unite de dorința de a face sport.

Vă invităm să ne fiți alături, donând pentru cauza Special Olympics România, pe contul nostru de Galantom!

Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături! Vă suntem recunoscători că existați în viața noastră și că ne sprijiniți! Ajutorul vostru contează enorm!

Dati LIKE pe pagina de Facebook a Special Olympics România - https://www.facebook.com/specialolympicsromania, locul unde postăm ce se întâmplă în ”viața” noastră de organizație și nu uitați să strigați cât puteți de tare #HaiBRAVII iar noi vom striga #AlergPentruINCLUZIUNE

#HaiBravii #SpecialOlympicsRomania #Incluziune #PlayUnified #RunInBucharest #BucharestMarathon


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Special Olympics încurajează incluziunea socială și implicarea activă a elevilor și profesorilor din școlile din România. Prin intermediul parteneriatelor cu aceste școli, aducem sportul și beneficiile acestuia mai aproape viața comunității, cu și pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

14 Donații

Aura Bota

150 RON
Bafta, dragilor!
27 Oct 2020

Marcela Chiran

150 RON
Te pup KK si multa bafta!!!
23 Oct 2020
21 Oct 2020
Meritati respect, sprijin si sustinere maxima!
21 Oct 2020

Ioana

75 RON
#HaiBRAVII ❤🏆🥇 Doamne ajută! Sănătate și spor în toate cele de folos 🙏
21 Oct 2020
20 Oct 2020

Rodica Huma

75 RON
Succes!
19 Oct 2020
18 Oct 2020

Anonymous

30 RON
Succes!
17 Oct 2020
Go SO Romania! Run Unified, Play Unified, Learn Unified, Live Unified :)
13 Oct 2020

Alina Roxana Varga

100 RON
11 Oct 2020
Hai BRAVII!
06 Oct 2020

Andrei Pălimariu

75 RON
Hai BRAVII !
04 Oct 2020
Cea mai buna echipa! Mult succes!
03 Oct 2020
#TeamSpecialOlympics Special Olympics Romania : Special Olympics Romania
#TeamSpecialOlympics România aleargă pentru ca BRAVII cu dizabilități intelectuale să fie mereu în mișcare