Ajut BRAVII sa se antreneze in 2 tabere de pregatire pentru sporturi de iarna!

 

Agnes Nicolescu Special Olympics Romania

75.3% Complete
1,506 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

Am ales să particip la Maratonul Bucuresti pentru ca Bravii (24 de tineri cu dizabilități intelectuale din toata țara) să se poata antrena in 2 tabere de iarna și să susțin astfel o cauză care are nevoie de mai multă implicare din partea societății.

Ca să-mi pot duce provocarea până la capăt, am nevoie să-mi fii alături.
Lasă-mi un mesaj de încurajare, doneaza pentru proiectul ales de mine sau distribuie postarea aceasta. Împreună putem aduce o schimbare reală în viețile tinerilor cu dizabilități intelectuale! 

Dacă vrei să accepți și tu provocarea si sa devii Galantom pentru a-i ajuta pe tinerii cu dizabilitati intelectuale sa se antreneze in taberele de iarna dinaintea Jocurilor Mondiale de iarna din 2023, intră pe Galantom - Comunitatea oamenilor de bine și fă-ți cont de Galantom! 

Îți mulțumesc că ești alături de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

În iarna fiecărui an, Special Olympics România (cu sprijinul partenerilor de la UNEFS) face tot posibilul să organizeze pentru sportivi tabere de antrenament, menite a-i pregăti în vederea competițiilor - în Munții Parâng și în alte zone montane din țară. Sporturile la care BRAVII se antrenează sunt schi alpin, schi fond și snowshoeing (mers/alergare pe zăpadă). Pentru buna organizare a acestor tabere e nevoie de finanțare care să acopere cheltuieli de cazare, masă, transport pe cablu (ski pass).
Căutăm GALANTOMI pasionați de sport dar și de fapte bune! Îi așteptăm să alerge pentru INCLUZIUNE, să alerge UNIFICAT și să ne ajute să strângem bani pentru două tabere de iarnă, importante pentru competițiile Mondiale Special Olympics la care vor participa BRAVII. Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2021 e un bun prilej să facem asta. Alergăm și noi, dar alergați și voi! Vrem

 

9 Donații

150 RON
28 Oct 2021

Cristina Maracineanu

50 RON
BRAVO. SUCCES CAMPIONILOR
28 Oct 2021
Succes, Agnes!
28 Oct 2021
Pentru o lume mai bună, de la voluntarii Habitat for Humanity Romania.
27 Oct 2021

Cris F

206 RON
Mult succes!!! Orice este posibil!! Va îmbrățișez cu drag
14 Oct 2021

Anonymous

150 RON
12 Oct 2021

Anonymous

150 RON
30 Sep 2021
29 Sep 2021

RoxiO

100 RON
Prima cărămidă pentru Taberele de sporturi de iarnă! Să construim pe ea!
29 Sep 2021
Agnes Nicolescu : Special Olympics Romania
Ajut BRAVII sa se antreneze in 2 tabere de pregatire pentru sporturi de iarna!