Agnes Nicolescu - Special Olympics Romania

Ajut BRAVII sa se antreneze in 2 tabere de pregatire pentru sporturi de iarna!

1,106 RON Donatii stranse
55.3% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii
1 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

 

Am ales să particip la Maratonul Bucuresti pentru ca Bravii (24 de tineri cu dizabilități intelectuale din toata țara) să se poata antrena in 2 tabere de iarna și să susțin astfel o cauză care are nevoie de mai multă implicare din partea societății.

Ca să-mi pot duce provocarea până la capăt, am nevoie să-mi fii alături.
Lasă-mi un mesaj de încurajare, doneaza pentru proiectul ales de mine sau distribuie postarea aceasta. Împreună putem aduce o schimbare reală în viețile tinerilor cu dizabilități intelectuale! 

Dacă vrei să accepți și tu provocarea si sa devii Galantom pentru a-i ajuta pe tinerii cu dizabilitati intelectuale sa se antreneze in taberele de iarna dinaintea Jocurilor Mondiale de iarna din 2023, intră pe Galantom - Comunitatea oamenilor de bine și fă-ți cont de Galantom! 

Îți mulțumesc că ești alături de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Tabere pentru sporturile de Iarnă: Campionii trebuie să se antreneze!

În iarna fiecărui an, Special Olympics România (cu sprijinul partenerilor de la UNEFS) face tot posibilul să organizeze pentru sportivi tabere de antrenament, menite a-i pregăti în vederea competițiilor - în Munții Parâng și în alte zone montane din țară. Sporturile la care BRAVII se antrenează sunt schi alpin, schi fond și snowshoeing (mers/alergare pe zăpadă). Pentru buna organizare a acestor tabere e nevoie de finanțare care să acopere cheltuieli de cazare, masă, transport pe cablu (ski pass).

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Căutăm GALANTOMI pasionați de sport dar și de fapte bune! Îi așteptăm să alerge pentru INCLUZIUNE, să alerge UNIFICAT și să ne ajute să strângem bani pentru două tabere de iarnă, import

5 Donatii

Cris F

206 RON
Mult succes!!! Orice este posibil!! Va îmbrățișez cu drag
14 Oct 2021

Anonymous

150 RON
12 Oct 2021

Anonymous

150 RON
30 Sep 2021
29 Sep 2021

RoxiO

100 RON
Prima cărămidă pentru Taberele de sporturi de iarnă! Să construim pe ea!
29 Sep 2021