Emilia Ispas - Special Olympics Romania

#ContinuămAlergarea pentru că ar fi nedrept să ne oprim acum

350 RON Donatii stranse
35% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
10 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Sportivii noștri așteaptă să se întoarcă pe terenul de sport să se bucure de fiecare moment și să stralucească pe podium. După aproape doi ani în care am învățat să vedem lumea altfel, ne dorim să mergem mai departe, să rămânem aproape de cei pentru care lucrăm încă din anul 2003.

La fel ca sportivii noștri suntem nerăbdători să ne întoarcem la ce stim să facem foarte bine: să organizăm competiții, să oferim medalii și bucurie celor care aleg sportul ca mijloc de exprimare.

Puteți să donați voi pentru cursa mea de 5 km de anul acesta la Mratonul București.

Cu ajutorul vostru BRAVII vor putea merge în două tabere de iarnă și se vor antrena pentru Mondialele din anul 2023.

#HaiBRAVII


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Tabere pentru sporturile de Iarnă: Campionii trebuie să se antreneze!

În iarna fiecărui an, Special Olympics România (cu sprijinul partenerilor de la UNEFS) face tot posibilul să organizeze pentru sportivi tabere de antrenament, menite a-i pregăti în vederea competițiilor - în Munții Parâng și în alte zone montane din țară. Sporturile la care BRAVII se antrenează sunt schi alpin, schi fond și snowshoeing (mers/alergare pe zăpadă). Pentru buna organizare a acestor tabere e nevoie de finanțare care să acopere cheltuieli de cazare, masă, transport pe cablu (ski pass).

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Căutăm GALANTOMI pasionați de sport dar și de fapte bune! Îi așteptăm să alerge pentru INCLUZIUNE, să alerge UNIFICAT și să ne ajute să strângem bani pentru două tabere de iarnă, import

2 Donatii

Bafta la antrenamente! :)
15 Oct 2021
01 Oct 2021