Alergam pentru ca sportivii Special Olympics sa fie Campioni

 

Oana si Jora Grecea Special Olympics Romania

100% Complete
505 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Intotdeauna am crezut ca un pas mic pentru o cauza mai mare este ceva ce merita facut. Om cu om, picatura cu picatura de efort, cu totii putem contribui pentru o cauza in care credem. 

Noi (Oana si Jora), ii indragim pe BRAVII de la Special Olympics Romania. Stim cat de mult conteaza sportul pentru oricine dar mai ales pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale care au probleme de sanatate dar si de Incluziune. Iar SPORTUL este cel care ii ajuta sa fie Inclusi, Valorizati, Remarcati. 

Stim ca in 2023 urmeaza doua competitii mondiale - Jocurile Mondiale de Iarna din Kazan si Jocurile Mondiale de Vara din Berlin, pentru care ei trebuie sa se antreneze. Pentru ca vine sezonul de iarna care nu trebuie ratat, ei au nevoie de antrenamente in doua tabere. 

Noi ALERGAM pentru ca ei sa se ANTRENEZE. Tu, draga prieten, DONEAZA! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

În iarna fiecărui an, Special Olympics România (cu sprijinul partenerilor de la UNEFS) face tot posibilul să organizeze pentru sportivi tabere de antrenament, menite a-i pregăti în vederea competițiilor - în Munții Parâng și în alte zone montane din țară. Sporturile la care BRAVII se antrenează sunt schi alpin, schi fond și snowshoeing (mers/alergare pe zăpadă). Pentru buna organizare a acestor tabere e nevoie de finanțare care să acopere cheltuieli de cazare, masă, transport pe cablu (ski pass).
Căutăm GALANTOMI pasionați de sport dar și de fapte bune! Îi așteptăm să alerge pentru INCLUZIUNE, să alerge UNIFICAT și să ne ajute să strângem bani pentru două tabere de iarnă, importante pentru competițiile Mondiale Special Olympics la care vor participa BRAVII. Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2021 e un bun prilej să facem asta. Alergăm și noi, dar alergați și voi! Vrem

 

5 Donații

Alma Cristina Andreescu

75 RON
07 Oct 2021
Mult succes, dragilor!
05 Oct 2021

Elena Constantin

150 RON
Mulțumesc, Oana!🙏🙏
05 Oct 2021

Andrei

150 RON
05 Oct 2021

Anonymous

100 RON
Felicitari si mult succes! :*
05 Oct 2021
Oana si Jora Grecea : Special Olympics Romania
Alergam pentru ca sportivii Special Olympics sa fie Campioni