Oana si Jora Grecea - Special Olympics Romania

Alergam pentru ca sportivii Special Olympics sa fie Campioni

505 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
10 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Intotdeauna am crezut ca un pas mic pentru o cauza mai mare este ceva ce merita facut. Om cu om, picatura cu picatura de efort, cu totii putem contribui pentru o cauza in care credem. 

Noi (Oana si Jora), ii indragim pe BRAVII de la Special Olympics Romania. Stim cat de mult conteaza sportul pentru oricine dar mai ales pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale care au probleme de sanatate dar si de Incluziune. Iar SPORTUL este cel care ii ajuta sa fie Inclusi, Valorizati, Remarcati. 

Stim ca in 2023 urmeaza doua competitii mondiale - Jocurile Mondiale de Iarna din Kazan si Jocurile Mondiale de Vara din Berlin, pentru care ei trebuie sa se antreneze. Pentru ca vine sezonul de iarna care nu trebuie ratat, ei au nevoie de antrenamente in doua tabere. 

Noi ALERGAM pentru ca ei sa se ANTRENEZE. Tu, draga prieten, DONEAZA! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Tabere pentru sporturile de Iarnă: Campionii trebuie să se antreneze!

În iarna fiecărui an, Special Olympics România (cu sprijinul partenerilor de la UNEFS) face tot posibilul să organizeze pentru sportivi tabere de antrenament, menite a-i pregăti în vederea competițiilor - în Munții Parâng și în alte zone montane din țară. Sporturile la care BRAVII se antrenează sunt schi alpin, schi fond și snowshoeing (mers/alergare pe zăpadă). Pentru buna organizare a acestor tabere e nevoie de finanțare care să acopere cheltuieli de cazare, masă, transport pe cablu (ski pass).

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Căutăm GALANTOMI pasionați de sport dar și de fapte bune! Îi așteptăm să alerge pentru INCLUZIUNE, să alerge UNIFICAT și să ne ajute să strângem bani pentru două tabere de iarnă, import

5 Donatii

Alma Cristina Andreescu

75 RON
07 Oct 2021
Mult succes, dragilor!
05 Oct 2021

Elena Constantin

150 RON
Mulțumesc, Oana!🙏🙏
05 Oct 2021

Andrei

150 RON
05 Oct 2021

Anonymous

100 RON
Felicitari si mult succes! :*
05 Oct 2021