Sunt Sportiv Galantom pentru BRAVII care se antreneaza in tabere de iarna

 

Andrei Anutoiu Special Olympics Romania

30% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt kinetoterapeut și SPORTIV de când mă știu. Sunt #FitnessGuru pentru sportivii Special Olympics. Sunt antrenor de schi iarna, cand ei merg in tabere și antrenor de inot vara.

Fotbalul este pasiunea mea si joc si astazi, in timpul liber. Am decis sa ALERG la Maraton, desi asta inseamna sa ies din zona mea de confort. Dar imi doresc sa strang bani pentru ca ei sa se poata antrena in doua tabere de iarna. Nu exista emotie mai mare decat bucuria BRAVILOR de a fi podium, de a lua medalie si de a fi felicitati. 

Poti fi alaturi de mine pentru a strange banii necesari celor doua tabere. Sportivii Special Olympics Romania nu va vor dezamagi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

În iarna fiecărui an, Special Olympics România (cu sprijinul partenerilor de la UNEFS) face tot posibilul să organizeze pentru sportivi tabere de antrenament, menite a-i pregăti în vederea competițiilor - în Munții Parâng și în alte zone montane din țară. Sporturile la care BRAVII se antrenează sunt schi alpin, schi fond și snowshoeing (mers/alergare pe zăpadă). Pentru buna organizare a acestor tabere e nevoie de finanțare care să acopere cheltuieli de cazare, masă, transport pe cablu (ski pass).
Căutăm GALANTOMI pasionați de sport dar și de fapte bune! Îi așteptăm să alerge pentru INCLUZIUNE, să alerge UNIFICAT și să ne ajute să strângem bani pentru două tabere de iarnă, importante pentru competițiile Mondiale Special Olympics la care vor participa BRAVII. Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2021 e un bun prilej să facem asta. Alergăm și noi, dar alergați și voi! Vrem

 

1 Donații

Lavi Jaba

300 RON
28 Mar 2022
Andrei Anutoiu : Special Olympics Romania
Sunt Sportiv Galantom pentru BRAVII care se antreneaza in tabere de iarna