”Manifest pentru o viață normală!”

 

Krista Lurtz Special Olympics Romania

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt pacient autoimun. Sunt ambasador al asociațiilor A.P.A.A (Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune) și ”Da, și eu pot!” - asociație a persoanelor cu diabet, sunt voluntar la Asociația Diabeticilor Mediaș. Împreună cu aceste asociații, promovez ”Sănătate prin mișcare!”.

Sloganul nostru ”Manifest pentru o viață normală!”, este echivalent cu ”manifest pentru incluziune!”

Prin toate acțiunile mele, încerc să dovedesc că ”Da, și eu pot!” să fac parte din societate. Da, și noi putem! Chiar dacă suntem posesorii unui diagnostic incurabil.

Mulțumesc pentru susținere!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

În iarna fiecărui an, Special Olympics România (cu sprijinul partenerilor de la UNEFS) face tot posibilul să organizeze pentru sportivi tabere de antrenament, menite a-i pregăti în vederea competițiilor - în Munții Parâng și în alte zone montane din țară. Sporturile la care BRAVII se antrenează sunt schi alpin, schi fond și snowshoeing (mers/alergare pe zăpadă). Pentru buna organizare a acestor tabere e nevoie de finanțare care să acopere cheltuieli de cazare, masă, transport pe cablu (ski pass).
Căutăm GALANTOMI pasionați de sport dar și de fapte bune! Îi așteptăm să alerge pentru INCLUZIUNE, să alerge UNIFICAT și să ne ajute să strângem bani pentru două tabere de iarnă, importante pentru competițiile Mondiale Special Olympics la care vor participa BRAVII. Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2021 e un bun prilej să facem asta. Alergăm și noi, dar alergați și voi! Vrem

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Krista Lurtz : Special Olympics Romania
”Manifest pentru o viață normală!”