Roxana Samson - Special Olympics Romania

Daruieste un zambet

75 RON Donatii stranse
15% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt un om simplu, cu drag de oameni, alerg din placere si din dorinta de a-i sprijini pe cei care au nevoie de ajutor pentru a putea duce o viata mai buna.

Am in familie o persoana cu dizabilitati, foarte draga sufletului meu, si stiu ce obstacole a intampinat atat in viata personala, cat si in cea profesionala si sociala pentru a se putea simti integrata si acceptata pe deplin.

Tocmai de aceea, anul acesta ziua mea de nastere va reprezenta un nou inceput si sper sa imi fiti alaturi in acest demers de a ajuta la dezvoltarea prin activitati sportive a persoanelor cu nevoi speciale.

Asadar, prin intermediul unei donatii, am nevoie de sprijinul vostru in incercarea de a face sa zambeasca persoanele cu nevoi speciale, alaturi de Fundatia Special Olympics din România.


Împreună, putem face minuni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

1 Donatii

05 Apr 2018