Alin Saftel - Special Olympics Romania

Alerg la Cursa Populară alături de echipa Special Olympics România

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De șase ani de când lucrez alături de copii și tineri cu dizabilități intelectuale sau cu dizabilități motorii am învățat cât de ușor spunem uneori nu pot. Iar sportul poate să te convingă cel mai bine că „nu pot!” trebuie rostit foarte rar.
Sunt Alin Săftel.  Sunt anternor de baschet.  Am 26 de ani și sunt asistent universitar doctorand la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București.
Antrenez copii și tineri cu dizabilități din anul doi de facultate. Acum alerg la Cursa Populară alături de echipa Special Olympics România, pentru a doua oară la Maratonul București.

Vă chem să îmi fiți alături și să susținem împreună sportivii cu dizabilități intelectuale!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și f

3 Donatii

Anonymous

150 RON
Bafta
10 Oct 2017

cretzu

75 RON
06 Oct 2017

Anonymous

75 RON
28 Sep 2017