Diana Costache - Special Olympics Romania

Și eu alerg alături de sportivii Special Olympics!

335 RON Donatii stranse
67% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă simt onorată și bucuroasă pentru posibilitatea ca anul acesta să alerg împreună cu sportivii Special Olympics la Cursa Populară.

Povestea mea e foarte scurtă: am început să fac sport în mod constat acum trei ani și de atunci sportul a devenit unul dintre motivele pentru care mă trezesc dimineața. Cu bune și cu rele, probleme de sănătate, mi-am promis că activitatea fizică va face parte mereu din viața mea. În zilele când îmi găsesc mai greu motivația, mă gândesc la cei care, din diferite motive, nu au această posibilitate și îmi dau seama că nu există scuze. Spre deosebire de noi ceilalți, sportivii Special Olympics reușesc să se autodepășească zi de zi și nu găsesc motive pentru a se da la o parte. Exemplele pe care ni le oferă acești sportivi depășesc cu mult capacitatea noastră de înțelegere și ne fac, în același timp, să realizăm că limitele sunt de fapt cele impuse de noi. Lecția lor este foarte simplă: Noi toți putem să ne depășim aceste limite și urmând exemplul lor și să ne autodepășim!

Vă invit să-i susținem împreună anul acesta la Maratonul Bucureștiului!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și f

9 Donatii

11 Oct 2017
:D Succes!
11 Oct 2017

Anonymous

50 RON
Multa bafta!
11 Oct 2017

Cristina Constantinescu

30 RON
Bafta!
11 Oct 2017
10 Oct 2017

Ivan cel Groaznic

30 RON
You go, girl!
10 Oct 2017
10 Oct 2017
09 Oct 2017
15 Sep 2017