Eugen Panainte - Special Olympics Romania

Alerg alături de grupul sportivilor Special Olympics!

155 RON Donatii stranse
51.666666666667% Complete
300 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Eugen Panainte și anul acesta am decis să particip la semimaraton. Deoarece e prima dată când alerg această distanță am ales sa fie ceva special și să alerg alături de sportivii Special Olympics România. Alerg pentru a strânge 300 de ron. Îmi doresc mai multe evenimente în care copii cu și fără dizabilități să facă sport!

Vreau să îmi fiți alături și să susținem împreună echipa Special Olympics România! Împreună putem aduce zâmbete  pe chipul acestor oameni minunați!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și f

3 Donatii

Mult succes!
21 Sep 2017

Anonymous

75 RON
Succes!
21 Sep 2017

Valentin

50 RON
21 Sep 2017