George Forțu - Special Olympics Romania

Alerg alături de grupul sportivilor Special Olympics!

305 RON Donatii stranse
30.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cred că dizabilitățile fizice și psihice pot fi acceptate si depășite într-un mediu susținător. Potențialul persoanelor obișnuite, sau speciale poate fi ATINS prin inițiative și acțiuni potrivite. Am convingerea că sportul poate străbate mai departe de starea de bine pe care o oferă.

Sunt George Forțu  și în data de 15 octombrie alerg la Maratonul București 2017, în cursa Semimaraton 21.097 km, alături și pentru echipa Special Olympics Romania.

Vreau să ne bucurăm împreună pentru fiecare pas, cu determinare, pentru a depăși împreună dizabilitățile văzute și neacceptate de mulți dintre noi.

Mulțumesc celor care donează pentru proiectele Special Olympics Romania!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și f

3 Donatii

Anonymous

30 RON
10 Oct 2017
Bravo :)
04 Oct 2017
Sa fim cu totii bravi in incercarile noastre!
28 Sep 2017