Emilia Ispas - Special Olympics Romania

Puterea, pasiunea si perseverenta BRAVILOR - le-am invatat si eu de la ei!

1,485 RON Donatii stranse
99% Complete
1,500 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta alerg pentru a patra oară la Cursa Populara a Bucharest Marathon! Desigur alerg alaturi de B R A V I fără teama ca aș putea să nu mă descurc. Marturisesc că fac lucrul acesta pentru că așa am hotărat în 2016 – să renunț anul acesta ar fi ca și cum nu mi-aș ține promisiunile. Știți ceva? Nu îmi este deloc ușor să alerg – simt uneori că nu am suficienta putere și îmi e greu să mă mobilizez. Dar eu sunt încăpățânată (sunt Taur!) și nu îmi place să renunț! Mă entuziasmez și eu asemeni BRAVILOR și asemeni lor imi dau masura determinării.

Dar ce este Determinarea? Determinarea pentru mine înseamnă să nu renunț! Dar Simplu nu este!

Uitați-vă la BRAVI și veți înțelege mai bine.

Faceți un exercițiu de imaginație și gandiți-vă la cât de minunați și de curajoși sunt oamenii aștia și cât de mult i-a transformat sportul: priviți la gimnaștii noștri (la concentrarea din ochii lor), priviți apoi la cei care merg pe role (ce frumos alunecă ei), vedeți apoi baschetbaliștii, fotbaliștii, jucătorii de tenis si de badminton, înotătorii, pe cei are joacă bocce, pe cei care schiază, pe cei care se luptă pe tatami, pe cei care alearga. Puterea tuturor BRAVILOR vine din interiorul lor, din pasiune și perseverență. Am învățat și eu alături de ei ce înseamnă PUTEREA, PASIUNEA și PERSEVERENȚA! Dar simplu NU este!

Veniți și voi să ne vedeți cum alergăm alături de ceilați oameni, dovedind, fiecare dintre noi, ca suntem în stare să ne măsurăm cu oricine! Dacă nu puteți alerga alături de noi ne puteți sprijini cu o donație!

Donațiile voastră ne ajută să mergem an de an mai departe! Ne ajută să fim mai puternici, mai pasionați de ceea ce reușim să facem, mai perseverenți!

#HaiCaSePoate #PutereaCelorMulti #SORLady


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

12 Donatii

Alina & Alex

150 RON
Bafta la cursa!
11 Oct 2019
Special Olympisc schimba vietile copiilor !!! Special Olympics aduce zambete si bucurii in vietile lor! Felicitari,oameni frumosi!
10 Oct 2019

Anonymous

100 RON
09 Oct 2019

Anonymous

150 RON
08 Oct 2019

Anonymous

30 RON
01 Oct 2019
❤ Bravii
29 Sep 2019
succes!
10 Sep 2019
Mult succes!☘
06 Sep 2019

Anonymous

500 RON
02 Sep 2019

Irina

150 RON
Mult curaj si distractie, EMI.
29 Aug 2019

David Stefan Stoica

50 RON
Succes!
29 Aug 2019

Anonymous

75 RON
#SORLadyPower
28 Aug 2019