Grecea Oana - Special Olympics Romania

Dincolo de limite

505 RON Donations raised
50.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donations
I want to donate!

 

De când m-am decis că vreau să alerg la Bucharest Maraton în beneficiul Special Olympics România, am mereu în minte exemple ale Bravilor de reușită dincolo de limite: pe Mădălina și Muki care au slăbit peste 10 kg pentru a fi cei mai buni gimnaști, pe Ionuț Păunescu care excelează la mai multe sporturi pentru că mereu își dorește să facă mișcare, pe Andrei Cupșa care se antrenează, face voluntariat și e mai activ și mai implicat în activități decât mulți tineri de vârsta lui, dar și pe mulți alții.

Pentru cine aleargă, 3 km sunt un fel de încălzire. Pentru cine nu aleargă – ca mine – 3 km sunt o piatră de hotar, pentru că obișnuiesc să mă iau în serios. Și dacă nu am alergat până acum neavând o motivație, ideea de a alerga alături de sportivii Special Olympics care îmi sunt foarte dragi și de a strânge bani pentru ca ei să se poată antrena sau participa la competiții, m-a motivat și mai tare.

Bravii de la Special Olympics sunt cele mai lipicioase persoane pe care le-am cunoscut, îmbrățișarea lor e sinceră, caldă, plină de dragoste, cum rar întâlnești în ziua de azi. Abia după ce i-am cunoscut am înțeles cât de importantă este Incluziunea și de ce o persoană cu dizabilități intelectuale poate face orice facem și noi. Trebuie doar să nu le punem bariere și să-i ajutăm să ne fie alături, pentru că ei își doresc mereu asta.

Lucrez la Special Olympics de 10 luni și e primul job unde văd cât de mare este nevoia de a strânge bani și de a avea fonduri pentru a continua activitatea. I-am văzut pe ei motivați, am văzut că orice antrenament sau deplasare costă. Toată viața mi-a fost rușine să cer bani – pentru mine sau pentru vreun angajator. Nu am fost bună la „vânzări”. Acum însă sunt atât de convinsă că a face bine îți dă și ție energia de a merge mai departe încât am decis să mă înscriu și în această cursă – de strângere de fonduri.

Vă rog dragii mei care citiți aceste rânduri să Donați. Mult, puțin, cât puteți sau cât doriți.

O provocare și mai mare este că s-a înscris și soțul în cursa de 21 de km și și-a făcut și el profil de Galantom. Cum sunt competitivă tare mi-aș dori să strâng mai mult ca el, să fiu mai convingătoare ca el.

Hai să trecem împreună Dincolo de limite! Vă mulțumesc și vă îmbrățișez!

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

8 Donations

Anonymous

200 RON
08 Oct 2019
Felicitări pentru inițiativa și motivație! Copiii de la Special Olympics merită!
11 Sep 2019
succes!
10 Sep 2019
10 Sep 2019
Mult succes!☘
06 Sep 2019

Alexandra

50 RON
Alearga si pentru mine :)
02 Sep 2019

Anda

30 RON
Succes ;)
02 Sep 2019
02 Sep 2019