Emilia Rădulescu - Special Olympics Romania

Să nu renunți e cel mai bun sfat pentru a merge mai departe

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cei care mă cunosc știu că, în ultimul an, am îmvățat mai mult ca oricând ce este răbdarea, ce înseamnă să ajuți pe cineva care depinde de tine, ce înseamnă să nu renunți la vise și speranțe și că, mai ușor sau mai greu, viața merge mai departe.

Este al treilea an când am decis să alerg la Bucharest Maraton alături de Bravii de la Special Olympics pentru că am îmvățat că bucuria de pe fețele celor pentru care ”lupți” e neprețuită. Îi văd pe Bravi la antrenamente, la competiții, la diverse evenimente pe care le organizează Fundația Special Olympics. Știu că cel mai mare ajutor pe care îl pot primi este să aibă posibilitatea să se antreneze, să vină la competiții și să fie văzuți așa cum sunt: determinați, motivați și dornici de sport. Știu că dacă ei pot, și eu pot. Știu că am resurse negândite de energie pentru alții și că o să pot duce la capăt o cursă de 3 km.

Dar știu că a fi alături de ei nu este suficient. Aș vrea să-i pot ajuta și cu donații și pentru asta apelez la voi, prieteni dragi.

Cu 30 de lei, asigurăm echipamentul de concurs și medalia unui sportiv cu nevoi speciale, cu 50 de lei, oferim seturi de materiale didactice și training profesorilor din școlile de masă pentru a-i educa pe elevii fără dizabilități despre toleranță, respect și incluziune. Cu 100 de lei, asigurăm pregătirea teoretică și practică a antrenorilor pentru a lucra cu sportivii cu dizabilități intelectuale. De aceea, fiecare leu poate face diferența.

Vă mulțumesc și vă aștept alături de noi pe 12-13 octombrie 2019.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

2 Donatii

Anonymous

100 RON
Keep running, Foxy!
09 Oct 2019
succes!
10 Sep 2019