Ionut si Maria Petcu - Special Olympics Romania

Merg înainte după accident cu ajutorul lui Dumnezeu

310 RON Donatii stranse
20.666666666667% Complete
1,500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

Am ales ca eu împreună cu iubita mea mamă - pe care o consider îngerul meu păzitor -, să alergăm, în ciuda neputințelor mele fizice minore, care nu mă împiedică să-mi îndeplinesc voia și rolul meu de a ajuta și pe altul, să trag de mine și să ajung la finalul cursei. Părerea mea este că fiecare dintre noi ar trebui să ajute la rândul său pe cei nevoiași și că Dumnezeu vrea de la fiecare în parte să oferim cât mai mult și doar bine între noi.

Eu am pornit de jos, nu reușeam să stau nici măcar la marginea patului în fund, aveam piciorul stâng îndoit din genunchi, nu puteam nici să-l întind, mâna stângă, la fel, îndoită din cot și lipită de umăr, pumnul strâns, capul îndoit din gât, aproape lipită urechea de umărul stâng și la înălțimea mea de 1.85, aveam 35 de kg, după accidentul din 2014. Momentan, după părerea mea, sunt cam 99% recuperat, doar prin puterea lui Dumnezeu. Cu ajutorul Lui am reușit să ajung până aici. Sunt 100% convins că numai El m-a salvat, în ciuda mai multor medici care au zis că eu nu am nicio șansă. Nu am ținut cont de ce au zis ei, am făcut ce am crezut și am crezut în mine și în bunul nostru Dumnezeu și Tatăl cel ceresc, în care nu o să-mi pierd niciodată credința. Corpul meu luptă, nu se lasă bătut și de aceea cred că mă voi vindeca complet, datorită voinței și puterii pe care mi-o dă credința în Dumnezeu.

Ionut, 26 de ani, Târgoviște


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

2 Donatii

Ionut Petcu

300 RON
10 Oct 2019

Adrian Stelian Petcu

10 RON
Multa sănătate și împliniri!
24 Sep 2019