Toma Gabriel Radu - Special Olympics Romania

Generozitatea, un semn de educație

1,230 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe ”Tomiță”, cum îl știe toată lumea, îl găsești mereu ajutând pe cineva. Dacă nu este la job unde salvează vieți (este de profesie pompier), este la vreunul din programele Special Olympics pe care le derulează, ca voluntar: Young Atheltes și SOFit. În martie anul acesta i-a însoțit în calitate de antrenor-voluntar la bocce pe cei patru sportivi din Târgoviște (doi cu dizabilități intelectuale și doi parteneri) participanți la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Abu Dhabi.

Este și un familist convins. Dacă îi urmărești profilul din social media vezi că este tot timpul activ cu fetele sale. Dorește să le inspire și să le fie model. La Maratonul București participă/ aleargă împreună cu cele două fiice și cu soția.

Pentru că este o persoană altruistă, Tomiță dorește să strângă și bani pentru Special Olympics România pentru ca toate persoanele să se poată antrena, pentru ca toate programele să continue și prezența persoanelor cu dizabilități să fie posibilă cu ușurință, la orice competiție.

”Alergăm pentru conștientizarea beneficiilor incluziunii, pentru acceptare, pentru educația fetelor noastre. NOI suntem TOȚI și TOȚI suntem NOI! Singura dizabilitate este să nu vezi abilitatea!” – Toma Radu Gabriel.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

1,000 RON
10 Oct 2019
10 Oct 2019

Anonymous

100 RON
09 Oct 2019

Daniela

30 RON
06 Oct 2019