Peter Barta - Special Olympics Romania

Sportivii speciali fac sport cu ajutorul meu si al tau!

600 RON Donatii stranse
60% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru mine maratonul nu este doar despre ce ai facut in cursa sau in cat timp ai alergat cursa. Pentru mine maratonul este despre cum poti ajuta si alti sportivi sa iasa din anonimat cu ajutorul comunitatii.

Mie mi-e foarte usor sa alerg. Am conditia necesara, am echipamentele de care am nevoie, am starea de sanatate care sa imi permita sa fac asta. Pentru multi sportivi cu nevoi speciale, situatia sta altfel. 

Eu cred cu tarie ca meritam toti sansa la o viata mai buna, iar sportul este una dintre cele mai bune modalitati prin care se poate obtine: esti mai sanatos, mai increzator, mai bun, ai mai multi prieteni si mai multe vise. 

Eu alerg al doilea maraton din viata mea, de data aceasta pentru sportivii cu nevoi speciale - si am nevoie de ajutorul tau! 
Cumpara kilometrii pe care ii alerg si ajuta-ma sa strang 1.000 lei pentru a oferi kilometri copiilor si adultilor cu dizabilitati intelectuale!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Special Olympics România la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Te așteptăm pe 9 octombrie să alergi cu și pentru sportivii cu nevoi speciale! Din 2003 și până în prezent, peste 25.00

4 Donatii

Sebi

75 RON
Succes Peter!
07 Oct 2016
05 Oct 2016
27 Sep 2016
Go, Peter, go! Make dreams happen!
27 Sep 2016