Razvan Unga - Special Olympics Romania

Sport pentru noi, sport pentru ei

1,100 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi Prieteni,

Sunt mândru că fac parte din echipa „Team Special 1” care va alerga în proba de ștafetă, pe 9 octombrie, la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016.

Alergăm pentru o cauză… Și vrem să câștigăm. Dar dacă nu putem câștiga, vrem sa fim bravi în încercarea noastră! Acesta este și jurământul tinerilor sportivi ai Fundației Special Olympics România pe care dorim să-i ajutăm. Obiectivul nostru este să obținem cât mai multe donații care vor fi folosite pentru organizarea de evenimente sportive destinate copiilor cu dizabilități intelectuale.

Pentru asta avem nevoie și de suportul vostru!

Vă mulțumim!

 

Dear Friends,

I am proud I am part of the Team “Special I” which will run Raiffeisen Bank Bucharest Marathon Relay Race on October the 9th.

We run for a cause… And we want to win. But if we cannot win, we seek to be braves in our attempt! This is also the oath of Special Olympics Foundation’s young athletes we want to help. Our goal is to raise donations to be used in organizing sporting events for children with intellectual disabilities.

To achieve it, we need your support too!

Thank you!

Răzvan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Special Olympics România la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Te așteptăm pe 9 octombrie să alergi cu și pentru sportivii cu nevoi speciale! Din 2003 și până în prezent, peste 25.00

2 Donatii

Anonim -

1,000 RON
06 Oct 2016

Anca Maria Sandu

100 RON
27 Sep 2016