Special Olympics Romania

Special Olympics Romania

Învățăm împreună, creștem împreună!

Status: Fundraising

Special Olympics încurajează incluziunea socială și implicarea activă a elevilor și profesorilor din școlile din România. Prin intermediul parteneriatelor cu aceste școli, aducem sportul și beneficiile acestuia mai aproape viața comunității, cu și pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.

[ Show more ]

6,679 RON

Raised:

4

Supporters:

45

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

  1. Participă! - Manualul „Participă!” vorbeşte despre lumea învingătorilor speciali şi este o poartă prin care tinerii pot să descopere o cale spre o societate mai bună pentru noi toţi. Manualul se distribuie gratuit profesorilor din şcolile de masă şi este special conceput pentru elevii fără dizabilităţi. Cu ajutorul programului „Participă!” elevii se familiarizează cu experienţa Special Olympics şi cu toate aspectele pozitive pe care aceasta mişcare le promovează.
  2.  

    Project Unify - Persoane cu și fără dizabilități schimbă lucrurile într-o singură echipă. Punctul de plecare este unul simplu: jocul împreună creează prietenii și înțelegere. Jocul unificat este la fel de simplu ca o invitație la joacă pentru cineva care nu este ca tine.
  3. Sportivi Lideri - Programul Sportivi Lideri urmărește dezvoltarea abilităților de comunicare ale sportivilor Special Olympics şi stimularea acestora în exprimarea propriilor idei. Mai mult decât atât, se doreşte implicarea lor în procesul luării deciziilor şi stabilirii unei strategii de implementare a diferitelor programe.

  4. Rețeaua de sprijin familial - Reţeaua de Sprijin Familial îşi propune să reunească familiile sportivilor Special Olympics, oferindu-le  posibilitatea de a interacţiona cu persoane care trăiesc o experienţă similară cu a lor. Mai mult decât atât, recunoscând rolul important pe care familia îl joacă în viaţa sportivilor Special Olympics, programul urmăreşte includerea membrilor familiei în sesiunile de antrenament şi în competiţii.