BRAVI Campioni la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics, Abu Dhabi - 2019

Status: Finantat

În anul 2019, 35 de BRAVI sportivi Special Olympics vor merge la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics in Abu Dhabi. Ei vor reprezenta România și vor participa la următoarele probe: atletism, înot, gimnastică artistică, tenis de masă, tenis de câmp, role viteză, bocce și judo.

Suma:

22,295 RON

Galantomi:

1

Donatii:

191

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

De 15 ani, ne străduim să facem poveștile oamenilor cu dizabilități intelectuale din România mai fericite și mai pline de speranță. Și asta pentru că noi credem că în spatele fiecărei dizabilități se ascunde cel puțin o altă abilitate. Așa, am reușit să descoperim abilitățile sportive pentru 27.000 de oameni cu dizabilități intelectuale.

Îi susținem să se antreneze și să participe la competiții de înot, baschet, badminton, atletism, gimnastică, judo, bocce, patinaj, schi fond și alpin, tenis de masă, role, mers/alergare pe zăpadă. Ne reprezintă cu demnitate la competiții internaționale și mondiale, aduc medalii pentru România și ne fac să fim mândri pentru că dovedesc că sunt buni și că pot.

În anul 2019, 35 de BRAVI sportivi Special Olympics care și-au învins dizabilitatea și și-au atins potențialul prin sport, vor merge la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics în Abu Dhabi. Dar, pentru a ajunge acolo, au nevoie de 48.000 de euro din care să își asigure transportul și echipamentul.

Susține-i și tu ca să poată reprezenta România la această competiție.