Grecea Oana - Special Olympics Romania

Dincolo de limite

505 RON Donatii stranse
50.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De când m-am decis că vreau să alerg la Bucharest Maraton în beneficiul Special Olympics România, am mereu în minte exemple ale Bravilor de reușită dincolo de limite: pe Mădălina și Muki care au slăbit peste 10 kg pentru a fi cei mai buni gimnaști, pe Ionuț Păunescu care excelează la mai multe sporturi pentru că mereu își dorește să facă mișcare, pe Andrei Cupșa care se antrenează, face voluntariat și e mai activ și mai implicat în activități decât mulți tineri de vârsta lui, dar și pe mulți alții.

Pentru cine aleargă, 3 km sunt un fel de încălzire. Pentru cine nu aleargă – ca mine – 3 km sunt o piatră de hotar, pentru că obișnuiesc să mă iau în serios. Și dacă nu am alergat până acum neavând o motivație, ideea de a alerga alături de sportivii Special Olympics care îmi sunt foarte dragi și de a strânge bani pentru ca ei să se poată antrena sau participa la competiții, m-a motivat și mai tare.

Bravii de la Special Olympics sunt cele mai lipicioase persoane pe care le-am cunoscut, îmbrățișarea lor e sinceră, caldă, plină de dragoste, cum rar întâlnești în ziua de azi. Abia după ce i-am cunoscut am înțeles cât de importantă este Incluziunea și de ce o persoană cu dizabilități intelectuale poate face orice facem și noi. Trebuie doar să nu le punem bariere și să-i ajutăm să ne fie alături, pentru că ei își doresc mereu asta.

Lucrez la Special Olympics de 10 luni și e primul job unde văd cât de mare este nevoia de a strânge bani și de a avea fonduri pentru a continua activitatea. I-am văzut pe ei motivați, am văzut că orice antrenament sau deplasare costă. Toată viața mi-a fost rușine să cer bani – pentru mine sau pentru vreun angajator. Nu am fost bună la „vânzări”. Acum însă sunt atât de convinsă că a face bine îți dă și ție energia de a merge mai departe încât am decis să mă înscriu și în această cursă – de strângere de fonduri.

Vă rog dragii mei care citiți aceste rânduri să Donați. Mult, puțin, cât puteți sau cât doriți.

O provocare și mai mare este că s-a înscris și soțul în cursa de 21 de km și și-a făcut și el profil de Galantom. Cum sunt competitivă tare mi-aș dori să strâng mai mult ca el, să fiu mai convingătoare ca el.

Hai să trecem împreună Dincolo de limite! Vă mulțumesc și vă îmbrățișez!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

8 Donatii

Anonymous

200 RON
08 Oct 2019
Felicitări pentru inițiativa și motivație! Copiii de la Special Olympics merită!
11 Sep 2019
succes!
10 Sep 2019
10 Sep 2019
Mult succes!☘
06 Sep 2019

Alexandra

50 RON
Alearga si pentru mine :)
02 Sep 2019

Anda

30 RON
Succes ;)
02 Sep 2019
02 Sep 2019