Proiecte

Status Fundraising

Pentru cei mai mulţi dintre noi, sportul este o plăcere.
Pentru micuţii cu nevoi speciale, sportul este o nevoie. 

Suma:

13,686 RON

Galantomi:

8

Donatii:

112

Status Fundraising

Healthy Athletes® (Sportivi Sănătoși) este un program destinat îmbunătățirii stării de sănătate și condiției fizice a sportivilor Special Olympics, cu efect în creșterea performanțelor sportive și a integrării lor sociale. Sportivii primesc servicii de sănătate gratuite prin consultațiile și recomandările oferite de către medici specialiști voluntari, cu ocazia competițiilor sportive Special Olympics.
Programul de sănătate al Special Olympics este cel mai mare astfel de program public din lume. 

Suma:

2,600 RON

Galantomi:

1

Donatii:

21

Status Fundraising

Special Olympics încurajează incluziunea socială și implicarea activă a elevilor și profesorilor din școlile din România. Prin intermediul parteneriatelor cu aceste școli, aducem sportul și beneficiile acestuia mai aproape viața comunității, cu și pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.

Suma:

6,679 RON

Galantomi:

4

Donatii:

45


Status Fundraising

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Suma:

37,101 RON

Galantomi:

44

Donatii:

325

Status Fundraising
În iarna fiecărui an, Special Olympics România (cu sprijinul partenerilor de la UNEFS) face tot posibilul să organizeze pentru sportivi tabere de antrenament, menite a-i pregăti în vederea competițiilor - în Munții Parâng și în alte zone montane din țară. Sporturile la care BRAVII se antrenează sunt schi alpin, schi fond și snowshoeing (mers/alergare pe zăpadă). Pentru buna organizare a acestor tabere e nevoie de finanțare care să acopere cheltuieli de cazare, masă, transport pe cablu (ski pass).
Suma:

1,961 RON

Galantomi:

4

Donatii:

12

Target:

20,000 RON

Status Finantat

În anul 2019, 35 de BRAVI sportivi Special Olympics vor merge la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics in Abu Dhabi. Ei vor reprezenta România și vor participa la următoarele probe: atletism, înot, gimnastică artistică, tenis de masă, tenis de câmp, role viteză, bocce și judo.

Suma:

22,295 RON

Galantomi:

1

Donatii:

191