Nadia Comaneci - Special Olympics Romania

Susțin participarea sportivilor cu dizabilități intelectuale la Jocurile Mondiale Special Olympics 2019!

150 RON Donatii stranse
0.068181818181818% Complete
220,000 RON Target
1 Donatii
77 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Retrăiesc emoția competiției cu fiecare ediție a Jocurilor Mondiale Special Olympics la care particip alături de sportivii cu dizabilități intelectuale. În mod sigur nu mai e aceași intensitate ca la Montreal, ‘76, însă locul adrenalinei a fost luat de voioșia și duioșia de a le fi alături unor sportivi diferiți.

Întreaga mea viață s-a învârtit în jurul performanței. Mai întâi ca sportivă, apoi ca antrenoare. Susțin în continuare performanța, dar cu toate nuanțele ei pentru că a face performanță poate însemna să iei primul 10 din istoria olimpiadei, dar și să fii mai bun decât ieri.   

De ce îmi sunt atât de dragi sportivii cu dizabilități intelectuale? Pentru că își depășesc în fiecare zi limitele și pentru că, sprijiniți de părinți, profesori, antrenori, au avut puterea de a-și descoperi abilitățile și răbdarea de a și le exersa până la acel nivel de performanță care să îi ajute să își recâștige stima de sine și locul în societate.

Sportivii speciali se antrenează acum pentru o nou provocare, pentru încă o performanță. Anul viitor ei se vor număra între cei 7000 de sportivi cu dizabilități intelectuale care se vor întrece la Jocurile Mondiale de la Abu Dhabi. Vor fi văzuți de 500.000 de spectatori și aplaudați de o lume întreagă.

Pentru a ajunge acolo, au nevoie de 48.000 de euro, bani pentru acoperirea costului transportului și al echipamentului. Dacă crezi în ei și în șansa lor de a cuceri lumea, ajută-i printr-o donație să ajungă la Jocurile Mondiale de la Abu Dhabi.

La precedenta ediție a Jocurilor Mondiale Special Olympics desfășurată la Los Angeles, sportivii Special Olympics au adus României 7 medalii de aur și peste 20 de medalii, în total.

Anul viitor își doresc să câștige și mai multe medalii, dar dacă nu vor reuși vor fi bravi în încercarea lor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

BRAVI Campioni la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics, Abu Dhabi - 2019

În anul 2019, 32 de BRAVI sportivi Special Olympics vor merge la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics in Abu Dhabi. Ei vor reprezenta România și vor participa la următoarele probe: atletism, înot, gimnastică artistică, tenis de masă, tenis de câmp, role viteză, bocce și judo.

1 Donatii

Anonymous

150 RON
Indemnul venit de la marea doamna a sportului, Nadia Comaneci, de a-i sprijini pe acesti oameni hotarati sa-si depaseasca limitele este de urmat! Multumim, Nadia, pentru implicare şi succes, dragi sportivi Special Olympics!
21 sep 2018