Alexandra Catrina - Special Olympics Romania

21 de kilometri bravi

50 RON Donatii stranse
5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Tocmai ne-am întors de la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics de la Abu Dhabi 2019 cu motoarele turate a determinare să cucerim noi medalii, mai ales la competițiile cu noi înșine!

Experiența Jocurilor mi-a adus un plus de stare de bine știind că mă aflu exact unde îmi doresc să fiu, în mijlocul BRAVILOR, învățând de la ei zi de zi că bucuria izbândei vine din curaj, iar curajul se cultivă cu iubire și încrederea în potențialul fiecăruia.

Și anul acesta aleg să alerg la semimaratonul de la Cluj pentru a susține participarea sportivilor Special Olympics la competiții naționale și internaționale, precum și la toate programele educative și de sănătate promovate de Fundația Special Olympics din România. Vă invit și pe voi să ne cunoașteți și să vă alăturați acestui demers! Sunt convinsă că veți trăi cel puțin una din următoarele stări (de bine!): uimire, bucurie, etuziasm, prietenie, îndrazneala de a depăși limitele.

 

Cu drag de BRAVI,

Alexandra


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

1 Donatii

Felicitari si multa putere si energie iti doresc!
02 Apr 2019