Grecea Jora - Special Olympics Romania

Să faci sport este cel mai sănătos mod de trai!

575 RON Donatii stranse
57.5% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Să alerg la un maraton a fost mereu o dorință căreia i-am dat curs de prea puține ori până acum. După ce am descoperit că am Diabet am știut că sportul trebuie să fie un mod de viață. Determinarea de a alerga (din nou la un maraton – de data asta Bucharest Maraton) am căpătat-o însă după ce am început să aflu poveștile celor de la Special Olympics România.

Cum să nu te impresioneze dedicarea lor și rezultatele obținute în acest an la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Abu Dhabi? Au luat 56 de medalii, dar eu știam, de la soția mea, câte bariere au depășit ca să ajungă acolo, cât s-au antrenat sau cât au slăbit ca să fie în formă și să fie o idee mai buni decât ceilalți.

Am început antrenamentul și sper să duc la bun sfârșit cursa de semimaraton (21 de km), în beneficiul Special Olympics. Vreau ca efortul meu să fie dublat și de o contribuție financiară pentru ca ei să se poată antrena, să poată participa la competiții. Am văzut că asta își doresc cel mai mult. Să socializeze și să participe cât mai des la antrenamente și apoi la competiții. Să urce pe podium, să ia medalii. Și pentru ei, ca și pentru mine, sportul trebuie să fie un mod de viață, principalul mijloc de a te menține sănătos pe termen lung.

E prima dată când încerc să strâng bani public ca să ajut pe cineva. Cine mă cunoaște știe că nu îmi este ușor nici măcar să afișez acest profil. Sau să scriu aceste rânduri. Sau să-mi pun poza care se cere pentru acest profil. Dar am decis să ies din starea de confort și să vă provoc să donați: pentru ei sau pentru mine, în calitate de prieten.

Vă aștept să alergăm împreună pe 13 octombrie la Bucharest Maraton și pe 12 octombrie, să alergați alături de Bravii de la Special Olympics, în cursa populară!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Special Olympics Romania

"Vreau să câștig. Dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!" - Jurământul sportivilor Special Olympics

Sport pentru toti!

Vreau să câștig, dar daca nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! – acesta este motoul după care se ghidează sportivii cu dizabilități intelectuale care se antrenează și fac sport pentru o viată sănătoasă.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

5 Donatii

Anonymous

150 RON
08 Oct 2019

Andrei

150 RON
Bravo Jora!!!
16 Sep 2019

Adrian

100 RON
03 Sep 2019
Sunteti un exemplu de vointa si forta pentru toti!
02 Sep 2019

Anonymous

75 RON
Curaj JORA!!!
02 Sep 2019