Special Olympics Romania

Special Olympics Romania

Young Athletes. Sportivi mici, campioni mari

Young Athletes. Sportivi mici, campioni mari @ Ioana Precup înoată o oră în apa Mării Negre pentru Special Olympics

Pe 29 martie 2021 Ioana Precup își propune să înoate timp de o oră în apa Mării Negre, la o temperatură de 5 grade. Ea dedică această provocare de depasire a unor limite tinerilor Young Athletes (sportivi tineri) din cadrul Special Olympics România.

Young Athletes. Sportivi mici, campioni mari @ Dăruiește ziua ta ~ 2019

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Young Athletes. Sportivi mici, campioni mari @ Daruieste ziua ta ~ 2018

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Young Athletes. Sportivi mici, campioni mari @ ASE Fundraising Challenge ~ 2017

Provocati de profesorul lor Florin Anghel pentru a-l doilea an consecutiv, studentii de la ASE se vor intrece intr-un concurs inedit. Vor face o intrecere de fundraising.

Young Athletes. Sportivi mici, campioni mari @ Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Young Athletes. Sportivi mici, campioni mari @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016
Special Olympics România la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Te așteptăm pe 9 octombrie să alergi cu și pentru sportivii cu nevoi speci